Besplatan
razgovor sa stručnjacima!
Čitateljima HRPorfolio portala nudimo
besplatne 1:1 konsultacije sa našim stručnjacima
Upoznajte
se sa iskustvima drugih!
Naš tim godinama trguje na raznim svjetskim burzama
i njihova iskustva mogu da spasu mnogo Vašeg novca.
saznaj više

Zašto je bitno znati gdje investirati?

Kako bi se podigla razina financijske pismenosti svakog pojedinca,  na području Hrvatske od ulaska u EU  postala je obveza sa strane države da se isti programi potiču i prate, te da se donose mjere  i programi u cilju što većeg podizanja znanja svih građana o svim mogućnostima i  posljedicama znanja o financijskoj pismjenosti.

Država je sa svoje strane donijela zakone i obvezala se na edukaciju i  povećanje financijske pismenosti koja je po svim ispitivanjima javnog mišljenja na nedovoljno visokom nivou, posebno u odnosu na zemlje članice EU(Z)-a. Cilj tih mjera je poticanje svih pojedinaca i odgovoran odnos prema financijskim proizvodima i  uslugama s posebnim naglaskom na upravljanje osobnim financijama.

Cilj nam je upoznati što veći broj građana  posebno u regijama uz more, gdje su anketna istraživanja pokazala da je financijska pismenost na najmanjem nivou u državi, sa rizicima pojedinih financijskih tipova ulaganja kao i  svim pozitivnim aspektima takvih ulaganja.

Ukoliko želite postati dio naše udruge možete nam pisati na email support@adriatradingconsulting.com ili za detaljnije informacije pozvati broj 097 743 67 59

POKLON ČITATELJIMA

Čitateljima HRPorfolio portala nudimo besplatno:

  • razgovor 1:1 sa našim analitičarima ili suradnicima
  • besplatne online edukacije koje ćemo sprovoditi u narednom periodu
  • iskustva drugih trejdera i investitora
  • alate i literaturu
  • pomoć pri odabiru brokera
  • mentoring i dugoročnu edukaciju
  • članstvo u Udruzi i zajedničku borbu za zaštitu prava investitora i ulagatelja

Edukacija

O nama

Imala sam uglavnom negativna iskustva i nisam nigdje mogla pronaći kontakt sa ljudima koji dnevno i tjedno aktivno investiraju i bave se ovim da proširim svoja znanja sve dok nisam postala član Udruge.

placeholder
Marija M.
tajnica

Klikom na link pored zakažite razgovor sa nama

Politika zaštite privatnosti uređuje način postupanja s informacijama koje Udruga za edukaciju i financijsko savjetovanje obrađuje odnosno prikuplja prilikom posjeta našoj internet stranici. Napominjemo kako se obrada prikupljenih osobnih podataka temelji na jednoj od zakonitih osnova obrade u skladu s Općom uredbom o zaštiti podataka. Politika zaštite privatnosti obuhvaća: Korištenje i otkrivanje odnosno prijenos osobnih podataka, Politiku vezanu uz korištenje i pohranjivanje Kolačića (HTTP cookies), Pravila vezana uz Newsletter, Web trgovinu, Sigurnost, Rokove pohranjivanja, Prava korisnika, Automatiziranu obradu, Veze s drugim stranicama te Obavijest o promjenama i kontakt.
Udruga za edukaciju i financijsko savjetovanje se obavezuje da prikupljene podatke o klijentima koristi u skladu sa Politikom privatnosti i da podaci o posjetiteljima website-a neće biti zloupotrebljeni.