PRONAĐI BROKERA

Članovima udruge i našim klijentima ćemo preporučiti nekoliko brokera za koje smatramo da su kvalitetni. Iz iskustva naših klijenata svjesni smo da na teritoriji Hrvatske posluju firme koje ne rade za interes klijenata i koje koristeći alate za manipulaciju svjesno dovode trejdere i investitore u rizik i gubitke. Ovdje ćemo se potruditi da transparentno govorimo o njima.

Svakom članu koji samostalno želi trgovati, bez naše pomoći, preporučujemo da prije otvaranja računa kod bilo kojeg brokera investira u svoj projekat jedan besplatni razgovor sa našim specijalistima koji će dati odgovarajuću preporuku što je za člana (klijenta) najbolje sukladno njegovim znanjima, iskustvu kao i novcu kojeg želi investirati, te posebno o riziku s kojim se treba suočiti prije otvaranja računa.

Kod odabira brokera potrebno je i obratiti paznju na preferencije trejdera u smislu da li želi da
trguje na dnevnoj razini ili pak želi da trguje na duži rok. U skladu sa preferencijom, naš tim će preporučiti odredjenog brokera za kojeg smatramo da nudi najbolje uvjete za odredjeni vid trgovanja.

Neki brokeri nude bolje uvjete i manje prekonoćne kamate što je dobro za trejdere koji žele trgovati na dulji rok, a brokeri sa manjim spredom će biti naša preporuka za trgovce koji žele otvoriti poneku poziciju na dnevnoj razini, tj. Daily trading.

Naše preporuke za brokere će obuhvaćati samo one za koje imamo informacije da se korektno
odnose prema svojim klijentima, tržištu, inovacijama i svim onim što brokera čini dobrim.

Pored preporuka o dobrim brokerima, našim članovima ćemo omogućiti da nam u pisanom obliku dostavljaju sve svoje negativne informacije, loša iskustva, prevare i slično, te ćemo iz takvih informacija stvoriti listu nepoželjnih brokera koju ćemo vrlo rado podijeliti sa svojim članovima kako i oni ne bi doživjeli slična iskustva.

Nakon proteka određenog vremena ćemo provoditi anketu među našim članovima o zadovoljstvu sa pojedinim brokerima te ćemo na taj način omogućiti izbor najboljeg brokera za naše članove.

Politika zaštite privatnosti uređuje način postupanja s informacijama koje Udruga za edukaciju i financijsko savjetovanje obrađuje odnosno prikuplja prilikom posjeta našoj internet stranici. Napominjemo kako se obrada prikupljenih osobnih podataka temelji na jednoj od zakonitih osnova obrade u skladu s Općom uredbom o zaštiti podataka. Politika zaštite privatnosti obuhvaća: Korištenje i otkrivanje odnosno prijenos osobnih podataka, Politiku vezanu uz korištenje i pohranjivanje Kolačića (HTTP cookies), Pravila vezana uz Newsletter, Web trgovinu, Sigurnost, Rokove pohranjivanja, Prava korisnika, Automatiziranu obradu, Veze s drugim stranicama te Obavijest o promjenama i kontakt.
Udruga za edukaciju i financijsko savjetovanje se obavezuje da prikupljene podatke o klijentima koristi u skladu sa Politikom privatnosti i da podaci o posjetiteljima website-a neće biti zloupotrebljeni.